Adó 1 %

Kedves Látogató, Barátaim, Ismerőseim!

 Kérem, ha teheted/teheti, ajánld/ajánlja fel adód/adója jótékony célokra adható egy százalékát 1998 óta működő közhasznú sportegyesületemnek.

 Takenoko Budo Klub (Közhasznú) Sportegyesület

Adószám: 18126020-1-41

3Köszönöm az előző évben felajánlott támogatást, felszereléseinket gyarapítottuk, így tudunk a kezdőknek kölcsönözni eszközöket.  Továbbá elmehettünk tanulni neves mesterek továbbképzéseire.

 

A Klub a Móricz Zsigmond Gimnáziumban 1998 óta működik, az önvédelem és a harcművészet tanulmányozásával és gyakorlásával foglalkozik.  Edzéseink célja, hogy egy jól hasznosítható önvédelmi rendszer oktatása és gyakorlása mellett a szellemi és testi harmónia elérésére törekedjen.

Nem versenysport, amit gyakorlunk, hanem önvédelem és harcművészet.  Ezért semmilyen támogatásban, soha nem részesültünk.  Ennek ellenére a csapat tagjai már nyertek jó néhány aranyérmet, jómagam világbajnokságon egy arany, két ezüst- és négy bronzérmet nyertem, továbbá jó néhány hazai versenyen szereztem érmeket.

Az edzések célja:

- a kezdőkre nagyon vigyázunk, nem a kezdők, hanem önmagunk gyengéinek legyőzése a cél,

- a do, a belső út, a személyiség komplex, fizikai, szellemi és erkölcsi fejlesztését, amit előmozdít a harcművészeti technikák gyakorlása,

- foglalkozunk a zen-buddhizmus szellemében felfogott, de vallási vonatkozások nélküli relaxációs, meditációs kultúrával,

Sokfélék vagyunk, de mindenkit tökéletesen elfogadok, aki őszintén, fegyelmezetten munkálkodik önmaga fejlesztésén, hogy új értékekkel gazdagítsa önmagát és ezáltal a világot.  Mélyen igaznak találom és követem a judo Kano mester által megfogalmazott egyik alapelvét: “egymást segítve mindenki a maga útján.”

 

Mottónk: ajtónk mindig nyitva áll!

 

Minden eddig és ez utáni segítséget köszönve, a klub vezetője:

Róbert,  (Pados Róbert), edző, 5. dan, és fogorvos

(A rendelkező nyilatkozatot itt érhetik el: Rendelkező nyilatkozat)